Rotary

Rotary Club Driebergen-Rijsenburg is een service organisatie en maakt onderdeel uit van een netwerk van Rotary Clubs over de hele wereld. De leden van deze service clubs steunen op verschillende manieren hun medemens zonder onderscheid van ras, geloof of politieke overtuiging.

De doelstelling van Rotary komt tot uitdrukking in haar lijfspreuk: ‘Service above self’. Bij Rotary betekent dit dat je dienstbaar wilt zijn aan de samenleving. Niet alleen door het mede opzetten van lokale en wereldomvattende fondsenwervingsprojecten, maar ook door het ter beschikking stellen van je (vak) kennis en kunde.

Het verbinden van mensen lokaal en internationaal doen we door het organiseren van diverse evenementen.

De Santa Run op 14 december 2019 is een fun-evenement om het kerstgevoel te versterken. Op de Kerstmarkten op het Kerkplein (zondag 8 december) en op de Traaij (vrijdag 13 december) zijn wij ook van de partij.

Dit jaar is willen we de opbrengsten van de Santa Run ten goede laten komen van meerdere mensen. Daarom hebben we het initiatief genomen om een wensenboom in te zetten, met als motto: “Kleine wensen voor andere mensen”. We nodigen iedereen uit om een wens voor een ander te doen. En hoe hoger de opbrengst van de Santa Run, hoe meer wensen we in vervulling kunnen laten gaan.