Rotary

Rotary Club Driebergen-Rijsenburg is een service organisatie en maakt onderdeel uit van een netwerk van Rotary Clubs over de hele wereld. De leden van deze service clubs steunen op verschillende manieren hun medemens zonder onderscheid van ras, geloof of politieke overtuiging.

De doelstelling van Rotary komt tot uitdrukking in haar lijfspreuk: ‘Service above self’. Bij Rotary betekent dit dat je  dienstbaar wilt zijn aan de samenleving. Niet alleen door het mede opzetten van lokale en wereldomvattende fundraisingprojecten, maar ook door het ter beschikking stellen van je (vak) kennis en kunde.

Het verbinden van mensen lokaal en internationaal doen we door het organiseren van diverse evenementen.

De Santa Run op 15 december 2018 is een fun-evenement om het kerstgevoel te versterken. Op de Kerstmarkten op het Kerkplein (zondag 9 december) en op de Traaij (vrijdag 14 december) zijn wij ook van de partij.

Dit jaar is een van de hoofddoelen de Dr. A.E. Hermansgroep. Maar mogelijk kunnen we met de bijdrage van de sponsoren en lopers ook andere goede doelen ondersteunen. Hoe hoger de bijdrage, hoe meer doelen we kunnen ondersteunen.

Maar is is natuurlijk ook gewoon heel leuk om met vrienden, sportclubgenoten, buurtgenoten of het hele gezin gezellig mee te doen in kerst-outfit!