Laat uw lichtjes schijnen

Laat uw lichtjes schijnen voor een ander

Het duurt niet lang meer of het is Kerstmis, het feest van het licht. Een feest dat wij gezellig doorbrengen met familie en vrienden. Een feest ook dat voor velen van ons een moment van bezinning is en waarbij onze gedachten uitgaan naar diegenen die het niet zo goed getroffen hebben.

Daarom hebben we het initiatief genomen voor De Wensboom: Kleine wensen voor andere mensen. We willen graag met uw hulp, wensen in vervulling laten gaan.

Op het binnenplein aan de Traaij wordt een hoge kerstboom geplaatst waarin héél veel kerstlichtjes gaan branden. Wij vragen u als maatschappelijk betrokken inwoner of ondernemer zoveel mogelijk lichtjes te sponsoren. U zou bijvoorbeeld evenveel lichtjes kunnen sponsoren als u bewoners in huis of werknemers in dienst heeft. De lichtjes kosten € 2,- per stuk.

Vanaf 50 euro, bieden wij u als tegenprestatie naamsvermelding van u of uw bedrijf aan op onze Rotary Santa Run website. En indien u meer dan 250 lichtjes sponsort wordt er ook een link naar uw website geplaatst. Op zaterdag 14 december, na afloop van de Santa Run, onthullen wij hoeveel lichtjes gesponsord zijn.

Voor vragen kunt u terecht bij: Marielle Vosbeek, marielle@vosbeek.nl