Dr. A.E. Hermansgroep

De Dr. A.E. Hermansgroep is onderdeel van de regio Utrechtse Heuvelrug en Scouting Nederland.Bij Scouting besteden kinderen en jongeren hun vrije tijd op een actieve en uitdagende manier.

Er zijn vier leeftijdsgroepen:

• Bevers zijn jongens en meisjes van vijf tot en met zeven jaar. Bevers houden vooral van spelletjes, knutselen, koken/bakken, naar het bos gaan, sportief spelen, toneelspelen of gewoon samen spelen.
  • De leeftijdsgroep van jongens en meisjes tussen 7 en 11 jaar worden op Scouting welpen genoemd. Welpen spelen graag buiten en trekken er vaak samen op uit.
  • Scouts (leeftijdsgroep van jongens en meisjes tussen 11 en 15 jaar) zijn stoere jongens en gezellige meisjes die elke zaterdag opnieuw worden uitgedaagd op het gebied van nieuwe technieken, spel en samenwerking.
  • Jongeren van 15 tot en met 18 jaar worden bij Scouting explorers genoemd. Explorers bedenken zelf welke activiteiten ze willen doen, maken hun eigen programma en leren onder anderen hoe je zelf een kamp kunt organiseren.

Voor meer informatie of donaties kunt u kijken op Dr. A.E. Hermansgroep.