Op zaterdag 15 december viel de scouting, de Dr. A.E. Hermansgroep, dubbel in de prijzen bij de vijfde Rotary Santa Run in Driebergen-Rijsenburg. De scouting liep met de grootste groep lopers, ruim 80 personen. Daarnaast was dit jaar het hoofddoel van de Santa Run de scouting zelf. Ze hebben uit handen van Rotary voorzitter Marianne Straks een cheque van 1500 euro uitgereikt gekregen.

Een event als dit kan alleen maar slagen met veel hulp en inzet. Er zijn dan ook veel sponsors die ons geholpen hebben met funding, drukwerk en versnaperingen. Maar ook de vrijwilligers van de EHBO en de verkeersregelaars zijn we zeer dankbaar.

Met de bijdrage van de Santa Run kan de scouting een aantal vloeren in hun gebouwen laten vervangen. Hiermee dragen we bij aan de duurzaamheid van de gebouwen en het gebruiksgemak van de scoutingleden.