Op zaterdag 15 december gaat voor de vijfde keer de Rotary Santa Run van start in Driebergen-Rijsenburg. Dit jaar lopen we voor diverse goede doelen, maar een van de hoofddoelen is de scouting, de Dr. A.E. Hermansgroep. Van de bijdrage van de Santa Run kunnen zij een aantal vloeren in hun gebouwen laten vervangen. Hiermee dragen we bij aan de duurzaamheid van de gebouwen en het gebruiksgemak van de scoutingleden. Maar ook andere wat kleinere lokale doelen zullen profiteren van de opbrengst van de Santa Run, zoals de jaarlijkse Rotary Sinterklaasviering voor alleenstaande ouderen en de beroepenvoorlichting bij het Revius.

Zorg dat je erbij bent en loop samen met familie, vrienden en clubgenoten mee met dit fun-event en steun daarmee ook een mooi goed doel!